Adventsviering 17 december a.s.

Adventsviering met gospelband Lifesong

Zondag 17 december a.s. zal er een adventsviering plaatsvinden in de gereformeerde kerk in Wagenborgen. Het thema van de dienst zal zijn “Verwacht de nieuwe morgen” Adventstijd, een tijd van hoop, een tijd van wachten en verlangen.

Daarover gaat het in deze viering De laagdrempelige dienst wordt door de band Lifesong geleid en daarnaast zal ons gelegenheidsduo weer van zich laten horen. Net als voorgaande edities zal de kerk weer sfeervol aangekleed en verlicht zijn.

De aanvang is om 19.00 uur. We hopen weer veel mensen te mogen begroeten. Iedereen, is van harte welkom op 17 december a.s. aan de Kerkstraat 48 in Wagenborgen.

 

Adventsviering 11 december 2016

 


Zondagavond 11 december j.l. trad de band Lifesong bij ons op in de jaarlijkse Adventsviering. De band speelde klassieke en moderne Adventsliederen.
De klassieke liederen werden veelal voorzien van eigen arrangementen wat een verrassende muzikale wending gaf aan de verschillende nummers.
De inhoud, de boodschap wijzigde echter niet. Deze is immers al meer dan 2000 jaar hetzelfde.

Advent, tijd van verwachting en hoop, de tijd voor Kerst, het feest van het Licht, de geboorte van Jezus in Bethlehem. 

Kijk op ons Youtube kanaal naar een compilatie. >> https://www.youtube.com/watch?v=UhK9qhmIjS8

 

 

 

 


Like ons op FACEBOOK
en help mee met promotie !!!


Over 2BFree:
2Bfree organiseert laagdrempelige eigentijdse kerkdiensten met veel muziek en samenzang. Een plek van ontmoeting en bemoediging waar de Liefde van God centraal staat.